RSS

Tuolla on yksi sininen, tuolla näkyy monivärinen, tuolla nurkkapöydällä jokin vihreä..

28 Maa

Ja kaikkia otsikossa mainittuja asioita yhdistää yksi ja sama juttu. Ne ovat puolivalmiita sukkia. On muutama kärjestä aloitettu, toinen jumitti kantapään kohdalle, toisessa en taas saa varsiresoria pääteltyä riittävän löysästi. Sitten on muutama ihan perinteisellä tavalla varresta edeten kudottu, mutta jostain syystä mallikerrat on menettäneet kiinnostavuutensa ajan saatossa.

Tästä siis pääsemme otsikkoon, ja toivotankin teidät kaikki tervetulleeksi Puolikkaiden Sukkien Taloon.

Onneksi sentään aina sukat eivät jää puolivalmiiksi, ja onnekkaimmat jopa saavat itselleen kaltaisensa parin. Puolivalmiit sukat eivät suinkaan ole ainoita nurkkapöytien tasangoilla vaeltavia neulekappaleita, täältä löytyy useita eri lajeja keskeneräisiä tekeleitä. On päättelyä vaille valmiita pitsihuiveja (jotenkin se 587 silmukan päätteleminen osoittautuu yleensä aina liian turhauttavaksi), lapsille kudottuja pipoja, joiden ainoa ongelma on päättelemättömät langanpäät, parittomia tumppuja ja sormikkaita joista puuttuu muutama sormi.

On sitä kuitenkin jotain joskus valmiiksikin saatu, Ravelrysta löytyy kuvatodisteita loppuunsaatetuista (meinasin ensin kirjoittaa saattohoidetuista 🙂 )tekeleistä.

 
1 kommentti

Kirjoittanut : 28 maaliskuun, 2010 Kategoria/t: Keskeneräiset

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: