RSS

Silmukkamerkkejä, yksikätinen hanska ja jonkinlainen arvonta

15 Kes

Pari päivää on mennyt näperrellessä silmukkamerkkejä, mukavaa vaihtelua neulomiselle ja soittelulle. Tosin, on täällä valmistunut yksi kappale hansikkaita mutta harmikseni menin ja laitoin ohjelappusen sen verran hyvään talteen että hanskan pari saa odottaa itseään hieman, jotta saan pengottua neulelaatikkoni läpikotaisin.. Yleensä kun neulon jotain mutu-tuntumalla, kirjoitan muistiinpanoja, mutta normaalisti laitan tuon muistilapun ”hyvään talteen” ja näin siinä sitten käy että kun sitä tarvitsisi niin sitä ei löydy vaikka mitä tekisi. Joten nyt harhautan itseäni postaamalla kuvajaisia tuoreista merkeistä.

Kukkakoristeisia silmukkamerkkejä

Sinisillä kristalleilla olevia silmukkamerkkejä, lahjaksi isosiskolleni.

Ajattelin nyt 1000 kävijämäärän ylityttyä pistää pienen arvonnan pystyyn, ja palkintona (yllätys yllätys) 2 settiä silmukkamerkkejä. Voittajat saavat valita haluavatko kristallikoristeisen vai kukkakoristeisen setin, kummassakin on 4kpl lenkkimallisia silmukkamerkkejä ja 1 tuollainen kerrosmerkki. Väritoiveitakin saa esittää, nuo lasihelmien ja kristallien värit ovat aika hyvin esillä noissa aiemmissa postauksissa. Joten kommenttia tähän postaukseen ja jonkinlainen yhteystieto niin ilmoittelen perjantaina sitten tuloksen. Tietenkin, jos joku ei-neuloja haluaa osallistua, niin voin kyllä tehdä valinnaiseksi palkinnoksi noita lukollisia merkkejä 3kpl, käyvät hyvin esim. vetoketjujen koristeiksi 😀 .

Ja vielä lopuksi pari kuvajaista tuosta yksikätisestä hanskasta ja sen peukalokiilasta (systeri, tuosta näet sen levennystyylin mitä yritin puhelimessa selittää 🙂 )

Peukalokiilan levennykset

Nakkisormet rivissä

 
1 kommentti

Kirjoittanut : 15 kesäkuun, 2010 Kategoria/t: Keskeneräiset, muuta elämää, silmukkamerkkejä

 

One response to “Silmukkamerkkejä, yksikätinen hanska ja jonkinlainen arvonta

  1. Nöppönen

    15 kesäkuun, 2010 at 12:50

    Harmi, että täällä ei ole noita Ravelryn tykkään yms painikkeita. Niihin on jotenkin tottunut. Mutta kauniita merkkejä ovat.

     

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: