RSS

Välipalana tunnustuksellinen kirjoitus

16 syys

Purkaja tosiaan laittoi vähän aikaa sitten minullepäin tulemaan tälläisen:
Tunnustus

Ja kuten hommaan kuuluu, pitäisi minun kai sitten kertoa muutama sekalainen yksityiskohta itsestäni. Hmm. No, katsotaan mitä tästä tulee:

1. Olen varsinainen pilkunviilaaja ja englanninkielen suhteen kielioppinatsi. Ärsyttää suunnattomasti kaikenlainen taivutusmuotojen väärinkäyttö sekä kielioppivirheet.

2. Luen kirjallisuuden pääasiassa englanniksi, koska olen opiskellut kääntämistä aikana ennen lapsia, ja siellä tulin siihen tulokseen että mieluummin luen kirjat sellaisina kuin kirjailija on ne tarkoittanut.

3. Vaikka kohdassa 1 sanoin olevani pilkunviilaaja, tykkään leikkiä sanoilla ja usein tahallisesti käytän hämmentäviä taivutusmuotoja sanoista ihan vain koomisen vaikutelman vuoksi. Eli meidän perheessä leivotaan sämpyliä, kuoritaan porkkania ja niin edelleen..

4. Tykkään ruuanlaitosta, mutta hyvin harvoin seuraan mitään valmiita reseptejä. Lähinnä maistelen ruokaa tiuhaan tahtiin ja yritän miettiä mitä siihen seuraavaksi lisäisi jotta siitä tulisi kiinnostavampaa.

5. Olen teekkari, ja aion sellaisena pysyäkin. Valmistuminen ei siis ole suunnitelmissa tämän elämän aikana 😀 . Tosin opiskeluaikoina iski jonkinlainen identiteettikriisi ja käänsin yhdessä vaiheessa takkini ja ryhdyin humanistiksi eli lähtin rannikolle opiskelemaan englannin kääntämistä ja tulkkausta. Sekin tosin on vielä vaiheessa, mutta haaveilen että ehkä joskus jopa valmistuisin..

6. Jos on hankala päivä, helpoin tapa rentoutua on käynnistää pelikonsoli (xbox360) ja uppoutua roolipelien maailmaan.

7. Tällä hetkellä tosin odotan kaikkein eniten sitä, että legendaarisen Civilization-pelisarjan tuorein eli 5. osa julkaistaan tämän kuun loppupuolella. Tahdon taas päästä virtuaalisesti valloittamaan maailmaa. 🙂

Blogeja katseltuani huomasin, että tämä on kiertänyt jotakuinkin jo kaikilla, joita olen lukenut pidempään, joten en osaa selkeästi nimetä ketään joille tämän antaisin.

Aiheesta sivupoluille. Tällä viikolla tuli rinkulalähetys viimein perille, mutta valitettavasti siitä puuttuivat ne mustat rinkulat kokonaan. Joten päivitän kyllä uusia merkkejä lähipäivinä tänne, mutta mustia rinkuloita täytyy vielä odotella hetki. Uuden tilauksen laitoin kyllä jo menemään.

 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 16 syyskuun, 2010 Kategoria/t: muuta elämää

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: