RSS

Taustaa kirjoittajasta, aiheesta ja aiheen vierestä.

Jotkut saattavat joskus muistaa törmänneensä aiempiin blogeihini Puikottamista jota kirjoitin esikoisen vauvavuonna 2005-2006 ja Vielä yksi puikollinen joka oli työn alla pikkukakkosta odottaessani. Jostain syystä kuvat eivät näy noissa aiemmissa blogeissa enää laisinkaan, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Kuopuksen synnyttyä alkoi neulonnan osalta pitkä ”kuiva kausi”, vauvavuosi vei veronsa. Mutta nyt kun lapsoset (nyt 7v ja 4v) leikkivät jo kiltisti keskenään, niin olen aloitellut vanhaa rakasta harrastusta taas uudelleen.

Erityisesti pidän sukkien neulomisesta, mutta myös ohuen hentoiset pitsihuivit löytyvät usein puikoilta.

Jos jonkinlaista esittelyä tähän pitäisi kirjoittaa, niin lyhykäisesti sanottuna olenkohta 35-vuotias teekkari-humanisti, ja naimisissa entisen teekkarin (nykyään sitä tittelöidään dippainssiksi, mutta blogissa kulkee nimellä mies tahi siippa)  kanssa.  Opiskelut sekä TTY:llä että Turun yliopistossa ovat osaltani kesken, ja tässä kotiäitivuosien varrella olen alkanut kyseenalaistaa nuoruuden ammantinvalintojani. Ei minusta saa diplomi-insinööriä saatika sitten simultaanitulkkia. Tältä osin tulevaisuus on täysin auki, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä että kotiäitiys on minun juttuni.

Ravelrystä minut löytää nimimerkillä TinyCreature, muita nettialiaksia en aio ainakaan vielä paljastaa.

Advertisement
 

Kommentointi on suljettu.

 
%d bloggaajaa tykkää tästä: